Bli kund

Ta del av Hälsobolagets inspirerande föreläsningar, kurser och utbildningar

Hälsobolaget erbjuder en rad olika utbildningar, kurser och föreläsningar inom hälsa, rehabilitering och arbetsmiljö; från stresshantering, livsstilsförändring och sömnföreläsning till arbetsmiljö för chefer och HLR (Hjärt- och lungräddning).

Välkommen oavsett om du kommer från näringslivet eller som privatperson.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Donec bibendum non nunc id tincidunt. Donec volutpat eros magna, interdum bibendum metus sollicitudin vel. Sed faucibus risus suscipit diam scelerisque commodo. Aliquam at erat ut elit varius sagittis. Nullam sit amet enim ipsum. Quisque suscipit faucibus metus sit amet aliquet. Pellentesque id maximus metus, ut placerat tellus. Etiam orci ipsum, suscipit sagittis tortor et, ullamcorper molestie est. Phasellus id nisi felis. Vestibulum ornare dolor vel sodales vestibulum. Morbi blandit blandit lectus et gravida. Donec hendrerit vulputate pulvinar.

Aenean ipsum sem, consequat id bibendum eu

sagittis eget lacus. Aenean ac ante faucibus, hendrerit lorem nec, placerat metus. Vivamus efficitur turpis nec tincidunt interdum. Donec commodo, nibh eu vulputate hendrerit, metus felis mattis lacus, nec varius dui nulla ut massa. Cras at libero libero. Suspendisse a dignissim massa, eu cursus dolor. Proin ultrices leo turpis, ut tempus orci fermentum non. Proin aliquam est leo. Curabitur a dui rhoncus, tincidunt leo sit amet, placerat dui. Nam eu felis lacinia, tincidunt nisi et, vehicula massa.

education-img

Digitalt seminarie: Vad gäller kring nya lagen om Handintensivt arbete?

Enligt AFS 2019:3 ska alla verksamheter som berörs ha genomfört riskbedömning och medicinska kontroller senast den 1 november 2021. Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium där vi berättar mer om vilka krav förändringarna ställer på dig som arbetsgivare.
Område
Arbetsmiljö
Pris
Kostnadsfritt
Boka
education-img

Stresshanteringsgrupp med fysisk aktivitet

Psykisk ohälsa orsakad av stress utgör idag ett av de främsta hälsoproblemen i arbetslivet. För dig som arbetsgivare finns stora ekonomiska vinster att göra med hjälp av förebyggande insatser.
Område
Hälsa
Pris
Avtalstaxa tim
Boka
education-img

Nyhet! Hela Första steget-serien

Behöver du eller dina medarbetare inspiration för att komma igång med en positiv hälsoförändring? Kolla in våra olika föreläsningar för ett hållbart arbetsliv! Välj en eller flera tillfällen separat eller följ med oss genom hela serien. Våra föreläsare är legitimerade och har olika kompetenser inom hälso- och sjukvård samt arbetsmiljö.
Område
Hälsa
Pris
Vid förfrågan
Boka
education-img

Föreläsning Självmedkänsla

En föreläsning om självmedkänsla och mindful self-compassion, om psykologisk och inre trygghet och återhämtning. Om konsten att bemöta oss själva med vänlighet, öppenhet, förståelse och acceptans.
Område
Hälsa
Pris
Pris vid förfrågan
Boka
education-img

HLR (Hjärt- lungräddning) med hjärtstartare för vuxna

Hjärtstopp kan drabba vem som helst, när som helst och var som helst. Målsättningen med vår HLR-utbildning är att fler ska kunna rädda liv. Därför erbjuder vi hjärt- lungräddning (HLR) med hjärtstartare – till både företag och enskilda.
Område
Arbetsmiljö
Pris
Arbetsgrupp - offert/ enskild person 995 kr
Boka
education-img

Första Steget-föreläsning: Sömn och återhämtning

Välkommen till denna föreläsning som kan vara första steget mot att känna dig mer utvilad och återhämtad.
Område
Hälsa
Pris
Pris vid förfrågan
Boka
education-img

Första Steget-föreläsning: Motivation till rörelse

Välkommen till denna föreläsning där du kan ta första steget mot ditt mål; oavsett om det är bättre hälsa, ökad kondition eller för att förebygga stressrelaterade besvär!
Område
Hälsa
Pris
Vid förfrågan
Boka
education-img

Första Steget-föreläsning: Hälsosam livsstil

Välkommen till denna föreläsning, som kan vara ett första steg till motivation och ökad kunskap till att göra en livsstilsförändring. Det kan även vara en föreläsning där du ser att du har en sund och hälsosam livsstil som du är nöjd med och vill bibehålla.
Område
Hälsa
Pris
Vid förfrågan
Boka
education-img

Första Steget-föreläsning: Smärta

Välkommen till denna föreläsning som kan hjälpa dig att förstå hur smärtan fungerar och ta första steget mot att fundera över om och hur just du kan påverka din smärta framöver.
Område
Hälsa
Pris
Vid förfrågan
Boka
education-img

Arbetsmiljöutbildning för chefer och skyddsombud

Målet med Hälsobolagets arbetsmiljöutbildning är att ge dig som är chef, arbetsledare eller skyddsombud ökad kunskap kring Arbetsmiljölagen och hur SAM-arbetet hanteras i vardagen – vem som gör vad och varför.
Område
Arbetsmiljö
Pris
Enligt offert
Boka
education-img

Ledarutveckling som ger resultat på sista raden!

Ledarutveckling när den är som effektivast. Allt börjar med beteenden. Detta är ledarutvecklingen som får dig som chef/ledare att förstå beteenden och hur man skapar förändring på riktigt. För dig som vill få saker att hända både i ditt ledarskap och i din verksamhet. Du får de främsta ledarskapsverktygen som låser upp för beteendeförändring och skapar verklig förändring på riktigt med resultat på sista raden!
Område
Utveckling
Pris
Enligt offert
Boka
education-img

Mindfulness i hjärnan

Om medveten närvaro och om att rikta sin uppmärksamhet.
Område
Hälsa
Pris
Offert
Boka
education-img

Utbildning i Arbetslivsinriktad rehabilitering

Känns rehabilitering invecklat och komplicerat? Vill du få stöttning i hur du kan strukturera och förenkla ditt arbetssätt för att få en effektiv, enkel och säker rehabilitering? Vet du om att du är skyldig att ta fram en plan för återgång i arbete? Inte? Lugn, vi hjälper dig att fylla på din kunskapsbank gällande rehabilitering utifrån enskilda medarbetarärenden men även mer övergripande.
Område
Rehabilitering
Pris
Offert
Boka
education-img

Sömn och sömnproblem (föreläsning)

Att sova bra är viktigt för att du ska må bra och kunna göra ett bra jobb eftersom sömn ger vila, återhämtning och hjälper dig att bearbeta dagens intryck. En vuxen person behöver cirka sex till nio timmars sömn per natt – sömnbehovet är individuellt och kan skifta beroende på sömnkvalitet.
Område
Hälsa
Pris
Offert
Boka
education-img

Riskbruk i arbetslivet – Alkohol och droger

Det är arbetsgivaren som ansvarar för att det finns riktlinjer och rutiner för att kunna hantera situationer som uppstår när en medarbetare uppträder påverkad på arbetsplatsen. Denna utbildning tar upp hur alkoholbruk påverkar arbetsprestationen samt hur missbruk ska hanteras.
Område
Arbetsmiljö
Pris
Offert
Boka
education-img

Utbildning i arbete med härdplast

Denna utbildning syftar att ge deltagarna kunskap om lagar och regler för hantering och arbete med härdplaster. Deltagarna kommer även att få ökad kunskap om kemiska hälsorisker, härdplaster och härdplastkomponenter och medicinska hälsorisker vid härdplastarbete.
Område
Arbetsmiljö
Pris
Offert
Boka
education-img

Bättre sömn med KBT – Sömnskola

Sömn är livsviktigt och idag har många svårt att sova. Orsakerna kan vara många, däribland 24-timmars samhälle med gränser som suddas ut mellan vila, aktiviteter och att ständigt vara tillgänglig. Få bättre sömn med Kognitiv terapi (KBT). KBT är den metod som i forskningsstudier har visat bäst resultat på lång sikt vid olika typer av sömnbesvär.
Område
Hälsa
Pris
Pris enligt offert
Boka
education-img

Ergonomiutbildning

Den här utbildningen kan hjälpa er att minska belastningen på arbetet! För visst vore det bra om prestationsförmågan kan ökas genom förändrad ergonomi och på så sätt även produktivitet och kvalité i er verksamhet?
Område
Arbetsmiljö
Pris
Enligt offert
Boka
education-img

Workshops – “Hälsosam livsstil”

Att få redskap i hur man som individ kan få till en långsiktig hälsosam livsstil. Med hjälp av både teoretiska och praktiska verktyg belyser vi hur tankar, känslor och beteende påverkar oss och de livsstilsbeslut vi tar.
Område
Hälsa
Pris
Offert
Boka
education-img

Hälsobolagets förebyggande och återgångsprogram

För dig innan, under, eller efter en sjukskrivning för hållbart arbetsliv och ett liv i balans.
Område
Rehabilitering
Pris
Offert
Boka