Bli kund

Behöver du ett hälsointyg, friskintyg eller hälsodeklaration? Inga problem.

Vi utför hälsoundersökningar och kan utfärda de flesta intyg, åt både företag och privatpersoner. Det finns mängder yrken och arbetssituationer som kräver en hälsodeklaration eller ett hälsointyg. Utlandstjänstgöring, sjöfart, spår- och järnvägsarbete, körkortsutbildning, nytecknande av liv- och pensionsförsäkring och visumansökan är exempel då ett läkarintyg kan krävas för att visa att du är frisk. Hälsobolaget hjälper till med alla former av läkarintyg.

Alltid snabba läkartider!

Hälsobolaget är ett givet val när du eller någon i personalen behöver ett hälsointyg. Hos oss behöver man aldrig vänta länge på att få tid till läkaren. Klicka nedan för att göra en intresseanmälan. Eller ring direkt för att boka tid – 0771-35 43 30.

INTRESSEANMÄLAN

 

Covid-19 PCR & Antigentest

Skall du utomlands i tjänsten eller privat? Flertalet länder kräver nu intyg på att du som resenär testats negativt för Covid-19. Hälsobolaget erbjuder PCR-test och Antigentest (sk. snabbtest) och utfärdar rese- och friskintygen som behövs inför eller exempelvis efter en resa. Läs mer

BOKA PCR-TEST BOKA Antigentest

Körkortsintyg

Hälsobolaget erbjuder snabba läkartider och utfärdande av körkortsintyg så att man kan få sitt lämplighetsintyg och sätta igång med övningskörningen så snart som möjligt. Läs mer

Boka körkortsintyg 

Intyg för arbete offshore

Behöver du ett läkarintyg för att kunna arbeta offshore? Hälsobolaget utfärdar kompletta medicinska hälsointyg för sjöfart- och offshore-arbete.

Offshoreintyg