Bli kund

Våra leg. fysioterapeuter skräddarsyr din fysioterapi (sjukgymnastik) för snabbast möjliga återhämtning

Våra legitimerade fysioterapeuter är specialiserade på personligt anpassad fysioterapi som förebygger och behandlar de skador som begränsar eller hotar att begränsa din rörelseförmåga.

Smärta, stelhet, muskelsvaghet, andningsproblem och stress – orsakerna till varför du behöver fysioterapi och rehabilitering kan vara olika. Det viktiga är att du kommer igång med den träning och de övningar som din kropp behöver för att återhämta sig.

Anpassat träningsprogram för bästa rehabilitering

Oavsett om det handlar om att återhämta sig efter olycka eller stroke eller bli kvitt sin musarm eller onda rygg så en viktig del av behandlingen att lägga upp ett anpassat träningsprogram som du kan göra hemma eller på gym.

Är det någon skillnad på fysioterapeut och sjukgymnast?

Sedan den 1 januari 2014 är fysioterapeut ny skyddad yrkestitel för sjukgymnaster, och den titel som ska användas på yrket i första hand

Fysioterapeuter har unik kunskap om hur fysisk aktivitet leder till rörlighet och hälsa utifrån varje enskild individs förmåga. Varje människas individuella förutsättningar står i centrum när fysioterapeuter gör sin professionella bedömning.