Bli kund

Privat sjukvård på dina villkor

På Hälsobolaget erbjuder vi privat sjukvård på dina villkor

Hälsobolaget är ett av Västsveriges största företag inom hälsa och friskvård. Förutom specialistvård inom allmänmedicin erbjuder Hälsobolaget bland annat sjukgymnastik, samtalsstöd och stresshantering. Du är även välkommen till oss för hälsokontroll och vaccination.

De flesta som kommer till oss privat har en sjukvårdsförsäkring som de antingen tecknat själva eller fått via sin arbetsgivare. Sjukvårdsförsäkringen garanterar att du snabbt får tillgång till någon av våra specialister. En extra fördel för de som även har sin företagshälsovård hos oss är att vi redan känner varandra.

För att boka tid, kontakta ditt försäkringsbolag och begär Hälsobolaget så får du en tid hos oss. Vill du betala ditt besök själv? Naturligtvis är du välkommen till oss oavsett om du har en sjukvårdsförsäkring eller inte.

Behöver du få träffa en läkare? Inga problem. När har du tid?

När man får ont eller inte mår bra vill man naturligtvis få råd och hjälp så snabbt som möjligt. Hos oss får du den hjälp du behöver – utan långa väntetider.

Allmänläkare

Professionellt samtalsstöd

På Hälsobolaget möter våra psykologer, psykoterapeuter och beteendevetare ofta människor i samtal som behöver stöd att kunna komma vidare i sin process och rehabilitering.

Samtalsstöd

Våra leg. fysioterapeuter skräddarsyr din rehabilitering för snabbast möjliga återhämtning

Våra legitimerade fysioterapeuter är specialiserade på personligt anpassad fysioterapi som förebygger och behandlar de skador som begränsar eller hotar att begränsa din rörelseförmåga.

Fysioterapi

Sjukvårdsförsäkring – försäkringsbolag vi samarbetar med

Det här är de försäkringsbolag som vi samarbetar med idag: Bliwa, Cardiff Pinnacle, Crawford Company, DKV Hälsa, Euro Accident, Falck Health Care, Förenade liv, Global Health Care, Global Hospital, IF Skadeförsäkring, Ikano Försäkring, Länsförsäkringar Sjukvård, Medical Access, Moderna Försäkringar, Skandia Privatvård, Säkra, Trygg Hansa och White Label Care.

Har du sjukvårdsförsäkring i annat bolag? Kontakta oss så hjälper vi dig