Bli kund

Chefshälsa – att värna om sig själv är en del av chefshälsan

Att vara chef innebär mycket ansvar och inte allt för sällan krävs det tid, engagemang och mod för att föra verksamheten framåt. Ofta är rollen som chef komplex och bjuder på ständigt nya utmaningar. Vi tror att alla chefer är överens om att det viktigt att värna om sin personal och därmed verksamheten då de är grundbulten i att föra organisationen framåt. Med det sagt vet vi också hur lätt det är att glömma bort sig själv. Därför har vi tagit fram tjänsten chefshälsa.

Här lägger vi fokus på dig som chef, men också på dig som person. Vad är det du behöver för att må bra både på arbetet och i ditt privatliv? Genom att genomgå en hälsoundersökning och därefter lägga upp en hälsoplan kommer du förhoppningsvis få svar på de frågorna.

Detta ingår
  • Hälsoundersökning där blodtryck, blodsocker, kolesterol, blodvärde, BMI och liten lungfunktionsmätning ingår. Går givetvis att lägga till fler tjänster vid specifika önskemål.
  • Hälsoplan som vi tillsammans lägger vi upp för att du ska må optimalt utifrån dina förutsättningar och mål
  • Chefshandledning och coachande samtal. Vi utgår ifrån ett hälsofrämjande och coachande förhållningssätt för att bidra till att utveckla chefsrollen och handleder dig utifrån dina önskemål.
Upplägg

Vi skräddarsyr upplägg utifrån respektive uppdrag.

Pris:

Enligt offert.

 

RELATERAT UTBUD