Bli kund

Hälsoundersökningar för hantverkare

Hälsoundersökningar specialanpassade för byggbranschen

Vi på Hälsobolaget vet hur stort behovet av hälsoundersökningar är inom byggbranschen. Vi har därför tagit fram ett gäng hälsoundersökningar anpassade efter de riskområden som gäller i just din bransch. Självklart uppfyller de också kollektivavtalens olika krav och rekommendationer. Vi har även möjlighet att anpassa hälsoundersökningar efter företagets egna behov och önskemål.

Hälsoundersökning BYGG

Denna hälsoundersökning är utformad efter byggarbetares riskområden, men Hälsobolaget har även möjlighet att anpassa den utifrån det lilla eller det stora företagets behov och önskemål.

BYGG

Hälsoundersökning EL

Denna hälsoundersökning är specifikt anpassad till elektrikers risker, men Hälsobolaget har även möjlighet att anpassa den utifrån det lilla eller det stora företagets behov och önskemål.

 el

Hälsoundersökning MÅLERI

Denna hälsoundersökning är utformad efter målares riskområden och uppfyller kollektivavtalens krav. Hälsobolaget har också möjlighet att anpassa hälsoundersökningar efter företagets egna behov och önskemål.

Måleri

Hälsoundersökning inför lärlingsutbildning MÅLERI

Arbetsgivaren ska inom två månader från anställningsdatum erbjuda lärlingen en hälsoundersökning, såvida inte lärlingen redan har genomgått sådan hälsoundersökning vid en tidigare lärlingsanställning. Denna hälsoundersökning är utformad efter kollektivavtalens krav.

måleri lärling