Bli kund

Nyttja ditt friskvårdsbidrag

Fördelarna med att använda ditt friskvårdsbidrag är uppenbara. Ändå visar en Sifo-undersökning från 2022 att en fjärdedel faktisk inte nyttjar bidraget alls.

En möjlig förklaring till varför friskvårdsbidraget inte utnyttjas till fullo kan vara att informationen om bidragets omfattning och vad det faktiskt täcker ofta är otillräcklig. Hos oss på Hälsobolaget är det enkelt att nyttja ditt friskvårdsbidrag.

Välkommen att boka en av våra tjänster:

GRUPPINSATS: Föreläsning Hälsosam Livsstil

Vår föreläsning ger dig både teoretiska och praktiska verktyg för att förstå hur tankar, känslor och beteende påverkar dina livsstilsval. Vi strävar efter att öka din kroppskännedom, ge dig rörelseglädje och inspirera dig att leva en aktiv livsstil. Dessutom inkluderar vi en gemensam fysisk aktivitet för att du ska få en praktisk upplevelse av vad vi pratar om. Läs mer


INDIVIDUELL INSATS: Hälsocoachning

Vi kartlägger ditt nuläge, sätter upp hälsomål och följer upp effekten. Varje tillfälle avslutas med en gemensam hälsofrämjande promenad, där du och hälsoinspiratör kommer överens om en plan för genomförande och nästa steg.

 

Slösa inte bort ditt friskvårdsbidrag. Investera i ditt välbefinnande hos Hälsobolaget, där vi gör det enkelt och roligt att ta hand om dig själv. Din hälsa är värd det!

Lämna din intresseanmälan och uppge vilket alternativ som är aktuellt för dig – så återkommer vi till dig för bokning.

BESTÄLL TJÄNST