Bli kund

Är du en social, positiv och noggrann administratör eller medicinsk sekreterare?

Då är det dig vi söker.

Att erbjuda våra kunder hög servicegrad och kvalitet utöver det vanliga är A och O för oss. Vi befinner oss i en tillväxt- och utvecklingsfas och behöver därför förstärkning till vårt administrativa team.

I din roll ingår bland annat att backa upp i receptionen, ta emot och hantera bokningar samt serva annan personal med intern administration. Vi söker dig som gillar ett högt tempo, att hugga i när det behövs och att jobba i team. Du fungerar även som ett av våra ansikten utåt, så förutom yrkesskicklighet ser vi gärna att du har en positiv personlighet, och social kompetens. Medicinsk sekreterare är meriterande.

Tjänsten har sin bas i Uddevalla, men vissa dagar kan du komma att arbeta i Trollhättan. Brinner du för människors hälsa och vill arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö – då kan Hälsobolaget vara något för dig.

Anställningens omfattning: Enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi kommer påbörja rekryteringen så snart som möjligt och behöver ha din ansökan senast den 6 augusti. Ansökan tillsammans med meritförteckning sänds till jobba@halsobolaget.se.

Frågor?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Bjerdén, på tel 0701-90 32 12 eller asa.bjerden@halsobolaget.se.

 


Om Hälsobolaget

På Hälsobolaget har vi över 20 års erfarenhet av hur man skapar säkra, hälsosamma, glada, utvecklande och produktiva arbetsplatser, där personalen inte riskerar att skadas eller bli sjuka av arbetet. Vi arbetar tvärprofessionellt och erbjuder företagshälsovård och privatsjukvård på ett och samma ställe. Läs mer här

Vårt synsätt

Vår främsta tillgång är medarbetarnas kompetens. Vår övertygelse är att alla vill göra ett gott arbete och att vi utvecklas genom att var och ens enskilda förutsättningar tas till vara. Vi vill erbjuda en humanistisk företagskultur, i kombination med tydliga förväntningar, eget ansvar och lagom stora utmaningar – något som visat sig vara en perfekt jordmån för engagemang. Ett engagemang som både vi själva och våra uppdragsgivare mår bra av.

Medarbetarskap

För att vi skall vara en konkurrenskraftig organisation behövs allas insatser. Medarbetarskapet har sin utgångspunkt i individen och ska kännetecknas av ansvar, engagemang, öppenhet, lojalitet initiativ och flexibilitet.

Ledarskap

Grundprinciper för vår organisation är styrning genom dialog om mål och resultat med ett ledarskap som är engagerat och synligt. Ledarskapet kännetecknas av att i samverkan skapa förutsättningar för allas delaktighet i verksamheten.