Bli kund

Brinner du för att individer ska må bra på arbetet?
Då är du psykologen för oss!

Vi fortsätter att växa och vill gärna ha med dig på tåget. I rollen som leg. psykolog hos oss är den ena dagen inte den andra lik, precis som det ska vara enligt oss. Du kommer att arbeta med vårt team som består av företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer och psykologer för att på bästa sätt kunna stötta våra kunder.  

På Hälsobolaget är vi experter på hur man skapar säkra, hälsosamma, glada, utvecklande och produktiva arbetsplatser där personalen inte riskerar att skadas eller bli sjuka. Dessutom erbjuder vi företagshälsa och privatsjukvård under ett och samma tak.

Vi söker nu engagerade lagspelare som brinner för att vägleda våra kunder till friska och sunda arbetsplatser. Känner du dig träffad? Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Skicka ditt cv till jobba@halsobolaget.se. Vi intervjuar löpande så hör gärna av dig redan idag. Dock senast 28 mars.

Anställningarnas omfattning: Enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Bjerdén, på tel 0701-90 32 12 eller asa.bjerden@halsobolaget.se.

Om Hälsobolaget

Hälsobolaget jobbar på individ- grupp- och organisationsnivå och har tjugofem års erfarenhet av konsultverksamhet inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering. Vi arbetar tvärprofessionellt och erbjuder företagshälsovård och privatsjukvård på ett och samma ställe. Läs mer här

Vårt synsätt

Vår främsta tillgång är medarbetarnas kompetens. Vår övertygelse är att alla vill göra ett gott arbete och att vi utvecklas genom att var och ens enskilda förutsättningar tas till vara. Vi vill erbjuda en humanistisk företagskultur, i kombination med tydliga förväntningar, eget ansvar och lagom stora utmaningar – något som visat sig vara en perfekt jordmån för engagemang. Ett engagemang som både vi själva och våra uppdragsgivare mår bra av.

Medarbetarskap

För att vi skall vara en konkurrenskraftig organisation behövs allas insatser. Medarbetarskapet har sin utgångspunkt i individen och ska kännetecknas av ansvar, engagemang, öppenhet, lojalitet initiativ och flexibilitet.

Ledarskap

Grundprinciper för vår organisation är styrning genom dialog om mål och resultat med ett ledarskap som är engagerat och synligt. Ledarskapet kännetecknas av att i samverkan skapa förutsättningar för allas delaktighet i verksamheten.