Bli kund

Hälsobolaget söker affärsdriven Ekonomiansvarig

Vår nuvarande ekonomiansvarig går vidare till nya utmaningar. Vi söker därför hennes ersättare med tillträde snarast efter ök.

Vår vision

Hälsobolaget skall vara expert på att skapa säkra, hälsosamma, glada, utvecklande och produktiva arbetsplatser, där personalen inte riskerar att skadas eller bli sjuka av arbetet. Hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering är grunden i vår verksamhet och vi skall arbeta på individ- grupp- och organisationsnivå. Vi driver vår verksamhet med lika mycket hjärta som hjärna. Kunderna ska se oss som den bästa företagshälsan – kända för högsta kvalitet och servicegrad. Vi skall alltid finnas nära till hands.

Är du den vi söker?

Hälsobolaget är den lokala helhetsleverantören som erbjuder Företagshälsa och Privatsjukvård under ett och samma tak. Vi söker nu en engagerad lagspelare som brinner för att driva lönsamhet och jobba nära såväl det egna teamet som ägare och kunder.

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, med hela flödet i ett bolag. Vi tror att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom området. Du behöver kunna analysera och presentera ekonomiska data, samt skapa rapporter och underlag för beslut till ledning och styrelse. Viktigt är också att du enkelt kan kommunicera ekonomi internt och externt. Du är en del av bolagets Ledningsgrupp och är med och driver bolaget framåt.

I tjänsten ingår att driva finansiell budget och följa upp centrala nyckeltal för att nå övergripande mål. Du behöver kunna analysera finansiella data för att identifiera trender, förbättringsmöjligheter och risker, samt prognostisera framtida behov och kostnader av investeringar eller resurser.

Vi ser också gärna att du kan delta aktivt i arbetet med avtal och upphandlingar.

Dessutom erbjuds världens bästa kollegor! Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor?

Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten, kontakta Anna Grundén. E-post; anna.grunden@halsobolaget.se, mobil; 0736-82 11 99.

Ansökan med CV och personligt brev skickas senast 20/1-2024 till konsult Staffan Melin, staffan.melin@nischexecutive.se, mobil 0706 89 46 24.