Bli kund

Vill du vara en del i vårt framgångsteam och är rehabkoordinator?

På Hälsobolaget är vi experter på att skapa säkra, hälsosamma, glada, utvecklande och produktiva arbetsplatser där personalen inte riskerar att skadas eller bli sjuk. Dessutom erbjuder vi företagshälsa och privatsjukvård under ett och samma tak.

Vi söker nu en engagerad lagspelare som brinner för att vägleda våra kunder till friska och sunda arbetsplatser. Vi söker en person som gillar att vara spindeln i nätet, är duktig på rehabilitering och brinner för friskare människor. Känner du dig träffad? Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Skicka ditt cv till jobba@halsobolaget.se. Vi intervjuar löpande så hör gärna av dig redan idag. Dock senast 10 oktober.

Anställningarnas omfattning: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Bjerdén, på tel 0701-90 32 12 eller asa.bjerden@halsobolaget.se.

Om Hälsobolaget

Hälsobolaget jobbar på individ- grupp- och organisationsnivå och har tjugo års erfarenhet av konsultverksamhet inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering. Vi arbetar tvärprofessionellt och erbjuder företagshälsovård och privatsjukvård på ett och samma ställe. Läs mer här

Vårt synsätt

Vår främsta tillgång är medarbetarnas kompetens. Vår övertygelse är att alla vill göra ett gott arbete och att vi utvecklas genom att var och ens enskilda förutsättningar tas till vara. Vi vill erbjuda en humanistisk företagskultur, i kombination med tydliga förväntningar, eget ansvar och lagom stora utmaningar – något som visat sig vara en perfekt jordmån för engagemang. Ett engagemang som både vi själva och våra uppdragsgivare mår bra av.

Medarbetarskap

För att vi skall vara en konkurrenskraftig organisation behövs allas insatser. Medarbetarskapet har sin utgångspunkt i individen och ska kännetecknas av ansvar, engagemang, öppenhet, lojalitet, initiativ och flexibilitet.

Ledarskap

Grundprinciper för vår organisation är styrning genom dialog om mål och resultat med ett ledarskap som är engagerat och synligt. Ledarskapet kännetecknas av att i samverkan skapa förutsättningar för allas delaktighet i verksamheten.