Bli kund

Är du en skicklig behandlande fysioterapeut med arbetsplatsfokus? Här är din nästa utmaning!

Vill du vara en del i vårt framgångsteam och är en erfaren fysioterapeut? På Hälsobolaget är vi experter på att skapa säkra, hälsosamma, glada, utvecklande och produktiva arbetsplatser där personalen inte riskerar att skadas eller bli sjuk. Dessutom erbjuder vi företagshälsa och privatsjukvård under ett och samma tak. Vi söker nu en engagerad lagspelare som brinner för att vägleda våra kunder till friska och sunda arbetsplatser.

Som behandlande fysioterapeut kommer du att spela en central roll i att stärka arbetsplatsens hälsa och säkerhet. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:

  • Undersökning, bedömning och behandling av anställda med fysiska besvär.
  • Medverkan i arbetsförmågeutredningar för att identifiera och hantera arbetsrelaterade hälsoproblem.
  • Genomförande av lagstadgade undersökningar för anställda som utför handintensivt arbete.
  • Gemensamt kursledarskap tillsammans med psykolog i vår stressgrupp med fysisk aktivitet.

Om du har kompetens att stötta vår ergonom med föreläsningar i kontorsergonomi och individuella ergonomiska bedömningar i kontorsmiljö är det en klar fördel.

Vi söker dessutom en rehabkoordinator! Kanske skulle du vilja arbeta med båda delarna? Låt oss forma ett perfekt upplägg för dig!  

Krav och meriter:

  • Legitimerad fysioterapeut gärna med vidareutbildning inom OMI eller OMT.
  • Erfarenhet av arbete inom företagshälsovård är meriterande, men inte ett krav.
  • Utbildning i TIPPA och MEBA är meriterande, men inte ett krav.
  • Du har goda kommunikationsförmågor och kan samarbeta effektivt i ett tvärprofessionellt team.

Du är engagerad, lyhörd och har en stark vilja att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Känner du dig träffad? Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Skicka ditt cv till jobba@halsobolaget.se. Vi intervjuar löpande så hör gärna av dig redan idag. Dock senast 10 oktober.

Anställningarnas omfattning: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Bjerdén, på tel 0701-90 32 12 eller asa.bjerden@halsobolaget.se.

Om Hälsobolaget

Hälsobolaget jobbar på individ- grupp- och organisationsnivå och har tjugo års erfarenhet av konsultverksamhet inom hälsa, arbetsmiljö och rehabilitering. Vi arbetar tvärprofessionellt och erbjuder företagshälsovård och privatsjukvård på ett och samma ställe. Läs mer här

Vårt synsätt

Vår främsta tillgång är medarbetarnas kompetens. Vår övertygelse är att alla vill göra ett gott arbete och att vi utvecklas genom att var och ens enskilda förutsättningar tas till vara. Vi vill erbjuda en humanistisk företagskultur, i kombination med tydliga förväntningar, eget ansvar och lagom stora utmaningar – något som visat sig vara en perfekt jordmån för engagemang. Ett engagemang som både vi själva och våra uppdragsgivare mår bra av.

Medarbetarskap

För att vi skall vara en konkurrenskraftig organisation behövs allas insatser. Medarbetarskapet har sin utgångspunkt i individen och ska kännetecknas av ansvar, engagemang, öppenhet, lojalitet, initiativ och flexibilitet.

Ledarskap

Grundprinciper för vår organisation är styrning genom dialog om mål och resultat med ett ledarskap som är engagerat och synligt. Ledarskapet kännetecknas av att i samverkan skapa förutsättningar för allas delaktighet i verksamheten.