Bli kund

Ska du ut och resa? Vi erbjuder antigentest (snabbtest) med svar direkt i mobilen.

För dig som behöver visa att du testats negativt för Covid-19. Vi erbjuder standardintyg både inom Europa och globalt. Intyget för EU uppfyller europeiska krav för resebevis och är godkänt av e-hälsomyndigheten. Vi erbjuder också intyg för din resa utanför Europa.

Antigentest (även kallat snabbtest) tas på vår mottagning i Uddevalla. Intyget signeras av läkare och skickas digitalt samma dag. Intyget innehåller en QR-kod så du kan resa säkrare. Du laddar enkelt ner intyget via Coronafree. Har du en digital brevlåda, ex, Kivra, skickas det även dit.

Pris:
520 kr

Så här går det till:

1. Önskar du få ditt intyg digitalt ber vi dig fylla i dina uppgifter på Coronafree innan ditt besök hos oss.

Ladda ner appen Coronafee eller gå in på https://coronafree.giddir.com/patient.
Logga in via Bankid. Vi rekommenderar webbläsaren Chrome.

Saknar du svenskt personnummer eller mobilt bankid?
Ladda ner appen Coronafee eller gå in på https://coronafree.giddir.com/patient.
Logga då istället in med ditt google-konto. Vi rekommenderar att du använder webbläsaren Crome.

Har du inte laddat ner Coronafree innan ditt besök kan vi inte garantera dig ett digitalt intyg, men du kommer alltid kunna få ett intyg med QR på papper.

Boka antigentest

För barn under 13 år – vänligen ring för tidsbokning till 0771-35 43 30 eller maila till info@halsobolaget.se.

Boka antigentest online här

Kom till oss den bokade tiden.

Ta med dig den legitimation du ska resa med (pass eller internationellt id-kort). Antigentestet tas i näsan för att påvisa covid-infektion och det tar ca 10-15 minuter att genomföra.

Få intyget digitalt samma dag

Ladda ner ditt intyg samma dag på Coronafree (via app eller webbläsaren https://coronafree.giddir.com/patient). Har du en digital brevlåda, ex. Kivra, skickas även intyget dit.


Har du frågor om Coronafree?

Spana in Coronafrees Q&A


Testet kan lagras i Covidbevis

Hälsobolaget är anslutet till E-hälsomyndighetens e-tjänst Covidbevis. Det innebär att ditt negativa test för covid-19 automatiskt kan lagras i ett covidbevis. Ditt covidbevis kan du använda vid resor i Europa. Om du har en digital brevlåda så kommer ditt covidbevis också att skickas till den.


Tänk på detta innan du bokar

• Du ska vara frisk och inte ha uppvisat symptom på Covid-19 de senaste 2 veckorna.

• Ta med dig passet (eller om du reser med internationellt id-kort).

• På grund av rådande omständigheter med Covid-19 kräver flertalet länder ett intyg där det framgår att resenären testats negativ med PCR-test för Covid-19 eller antigentest. Vi ansvarar inte för de regler som det land du ska resa till har, vi råder dig därför att kontakta din resebyrå ifall du är osäker på när intyget får vara utfärdat.