Bli kund

På Hälsobolaget erbjuder vi privat sjukvård på dina villkor

Hälsobolaget är ett av Västsveriges största företag inom hälsa och friskvård. Förutom specialistvård inom allmänmedicin erbjuder Hälsobolaget bland annat fysioterapi, samtalsstöd och stresshantering. Du är även välkommen till oss för hälsokontroll och vaccination.

Vi tar emot dig med privat sjukvårdsförsäkring och har tecknade avtal med alla försäkringsbolag. Även du som är helt privatbetalande kund är välkommen, men det går inte att lista sig hos oss eftersom vi inte är någon vårdcentral.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag

De flesta som kommer till oss privat har en sjukvårdsförsäkring som de antingen tecknat själva eller fått via sin arbetsgivare. Sjukvårdsförsäkringen garanterar att du snabbt får tillgång till någon av våra specialister. En extra fördel för de som även har sin företagshälsovård hos oss är att vi redan känner varandra.

För att boka tid, kontakta ditt försäkringsbolag och begär Hälsobolaget så får du en tid hos oss. Vill du betala ditt besök själv? Naturligtvis är du välkommen till oss oavsett om du har en sjukvårdsförsäkring eller inte.