Bli kund

Hur blir jag mitt bästa jag?

Välkommen till Hälsosam livsstil 2.0!

Att få balans i livet är ibland lättare sagt än gjort. Det är många måsten och livspusslet kan ibland tyckas vara en riktig tankenöt. Vi vet att det kan vara svårt att finna motivation till rörelse, kost och andra friskfaktorer. Men vi vet också, med stöd av forskning, att motion och en god kost ger ringar på vattnet. Vi orkar prestera, blir gladare och återhämtar oss bättre.

I Hälsosam livsstil 2.0 belyser vi faktorer som främjar en god och hälsofrämjande livsstil och ger dig verktygen för att finna balansen i just ditt liv.

Syfte och mål

Att du med stöd av oss ska finna faktorer som främjar en god och hälsofrämjande livsstil. Att du får verktyg för att finna balansen i ditt liv.

Upplägg och innehåll

Kan genomföras på grupp och individnivå för att finna inspiration, motivation, lust och kunskap gällande att förändra levnadsvanor. Vi belyser faktorer som främjar en god och hälsofrämjande livsstil och ger dig verktyg i att finna balansen i ditt liv.

Upplägget skräddarsys efter era/dina önskemål och antal träffar kan variera beroende på din målsättning. Vanligast är 4-8 gånger. Föreläsningen ”Hälsofrämjande livsstil” ingår i programmet.

Vi börjar med en individuell bedömning och målsättning för att på kort och lång sikt må så bra som möjligt. Vi kommer fylla på din verktygslåda med både praktiska och teoretiska övningar och stötta dig i de mål du sätter upp för att få balans i livet, hela tiden med ett coachande förhållningssätt.

Som alltid vill vi bibehålla de goda och friska vanorna och vi stöttar dig i arbetet att bli ditt bästa jag!

Resurs: Hälsoinspiratör

Pris: Enligt offert